OM OSS

Om oss


Nymek är ett komplett underleverantörsföretag. Vi har resurser att medverka hela vägen från produktutveckling till ett fungerande materialförsörjningsflöde.

Våra kunder väljer oss för vår höga leveransprecision och goda kvalitet. Nymek har väl fungerande infrastruktur med implementerade system för systematiskt förbättringsarbete, verksamhetsstyrning, EDI, kvalitetsledning och miljöledning. Detta tillsammans med vår gedigna erfarenhet, våra anställdas kompetens och förmåga, gör oss till en trygg och pålitlig partner.

Nymek är certifierat enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 3834-2:2021 och IATF 16949:2016.

Lokalt till globalt


Nymek grundades redan i slutet av 40-talet av bröderna Nyström i Mjövattnet. Sedan dess har mycket hänt. Från att ha varit en mekanisk verkstad med traktens bönder som kunder är Nymek idag en komplett system- och komponentpartner. Flera av Nymeks kunder har världsledande produkter och de komponenter som tillverkas i Mjövattnet sprids globalt.

Idag jobbar Nymek framförallt med att lösa problem åt kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Nymek erbjuder hela materialförsörjningskedjan från komponenttillverkning till lager och logistik.